Over ons

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten biedt voor kantoren, scholen, hotels en meer.

Bling Bling Sarah

Follow us

Als een van de nieuwste schoonmaakbedrijven op de markt, is Bling Bling Sarah trots om vanaf 1 april 2021 haar diensten te kunnen aanbieden aan klanten in de regio. Met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken en reinigen, zorgt ons team van professionals ervoor dat uw ruimtes omgetoverd worden tot schone en leefbare omgevingen.

Ons bedrijf is genoemd naar onze oprichter en CEO, Sarah. Met haar passie voor het creëren van de perfecte omgeving voor haar klanten, hebben we een bedrijf opgericht dat zich richt op kwaliteit en klantenservice. We bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten, waaronder het schoonmaken van interieur in diverse panden. Diverse kantoorpanden, diverse praktijken, vakantieparken.

We begrijpen dat onze klanten hoge verwachtingen hebben als het gaat om de kwaliteit van onze diensten en we zullen er alles aan doen om aan die verwachtingen te voldoen. Ons team van professionals is getraind en gecertificeerd in het gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnologieën en we werken hard om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Bij Bling Bling Sarah weten we dat elke klant anders is en we passen onze diensten aan om te voldoen aan uw specifieke behoeften. We zijn toegewijd om uw ruimte schoon en fris te houden, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke dingen in uw leven. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het schoonmaken van uw ruimte!

Projecten voltooid
0 +
Tevreden klanten
0 +

Waarom Bling Bling sarah?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor ons bedrijf zou moeten kiezen als uw schoonmaakdienstverlener:

1. Ervaring:

Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakindustrie en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten.

2. Kwaliteit:

Ons bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en streeft altijd naar perfectie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat van onze dienstverlening.

3. Flexibiliteit:

We begrijpen dat elk individu of bedrijf verschillende behoeften heeft op het gebied van schoonmaakdiensten. Dit is de reden waarom we onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

4. Betrouwbaarheid:

Wij zijn een betrouwbare partner die altijd de belangen van onze klanten voorop stelt. We zorgen ervoor dat onze schoonmaakdiensten op tijd worden geleverd en dat we ons houden aan afspraken en deadlines.